close
Top LajmeVendi

Rumania dhuron mjet ATV drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim

44F7C391-593F-427D-B276-3C1F32BAD0A8

Ambasada e Rumanisë i dhuron Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim një mjet ATV, informon Klan M.

Mjeti kushton 17.650 euro ndërsa drejtorisë do t’i ndihmojë për vende ku janë më rëndë të qasshme gjatë zjarreve apo ndonjë fatkeqësi tjetër. /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia