close
Bota

RUSIA E KINA: BASHKËPUNIM NË FUSHËN E ENERGJISË

Screenshot_7

Rusia dhe Kina e forcuan bashkëpunimin në sferën e energjisë, me futjen në funksion të tubacionit të parë të gazit që i lidh ato. Rusia është eksportuesja më e madhe në botë e gazit natyror, ndërsa Kina është ekonomia e dytë më e madhe.”Sot është një ngjarje e shënuar, një ngjarje vërtet historike jo vetëm për tregun global të energjisë, por, para së gjithash, për ju dhe për ne, për Rusinë dhe Kinën”, tha presidneti rus. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia