close
Top LajmeVendi

Sa ndikon feja e refugjatëve tek shtetet që i pranojnë ato? Ja si përgjigjet Rexhepi nga shoqata ”Legis”

Qeveria_Flamuj (12)

Në emisionin Klan Debat i ftuari Jasmin Rexhepi nga shoqata ”Legis” potencoi se:

”Migracioni është si një uj që gjen vendin e tij dhe kalon, ata njerëz duhet të integrohen në Maqedoninë e Veriut, duhet të kenë disa të drejta tjera përveq leje qëndrimit, nuk duhet të diskriminohen se prej nga vijnë refugjatët.

Në pyetjen e gazetares së Klanit se sa ndikon feja tek refugjatët dhe tek shteti që i pranon?

”Rexhepi tha se ka ndikim edhe feja, por ne nuk i pyesim se çfarë fe kanë të gjithë i ndihmojmë njejtë, nuk është e drejtë të bëhet një ndarje e tillë.”

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia