close
Bota

SAMITI I G20-ës, I DOMINUAR NGA COVID-19

C60521A4-80BE-4BB2-8A59-7A6AF880CE58

Samiti i liderëve të G20 është takimi i fundit që do të zhvillohet nën presidencën saudite.Takimi i nivelit të lartë të G20 do të përqendrohet në kapërcimin e krizës COVID-19 duke u përballur me sfidat socio-ekonomike që rezultojnë nga pandemia, duke gjetur mënyra për të rivendosur rritjen dhe ndërtimin e një të ardhmeje më të mirë, me gjithëpërfshirjen dhe qëndrueshmërinë si karakteristikat. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia