close
Top LajmeVendi

Sela: ‘Kriza në Ukrainë e bën më të afërt Maqedoninë me BE-në

wefew

”Kriza në Ukrainë e bën më të afërt Maqedoninë me BE-në dhe natyrisht që kjo duhet shfrytëzuar, dhe kjo punë nuk duhet tu lihet historianëve dhe analistëve, por duhet të ulen vetë dy kryeministrat Kovaçevski dhe Radev, deklaroi kreu i ASH-së, Ziadin Sela.” /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia