close
Sport

SHABAN TËRSTENA PËR HERË TË PESTË ORGANIZOI “OSKARIN E ARTË OLIMPIK”

terstena1

SEFER TAHIRI, RESHAT IBRAIMI, ATANAS KIROVSKI, TOMI SALKOVSKI DHE KRISTIJAN KOSTOV

 

Autorët e librit “Rruga e Kampionit Olimpik”, Sefer Tahiri e Reshat Ibraimi, gazetari Atanas Kirovski, producenti i filmit “COBRA” Tomi Salkovski dhe  drejtori i spiltalit “8 Shtatori” Kristijan Kostov, janë fituesit e “OSKARIT TË ARTË OLIMPIK” që organizohet nga kampioni olimpik Shaban Tërstena.

 

Kampioni olimpik, Shaban Tërstena organizoi edicionin e pestë “Oskari i Artë Olimpik” ku ndau mirënjohje për gazetarë, punëtorë sportiv dhe ato që e  përkrahin sportin dhe sportistët

SHABAN TËRSTENA –  ISH KAMPION OLIMPIK

Ky është hera e pestë me radhë që jepet ky “Oskar i artë olimpik” për njerëzit e veçantë, për njerëzit që me mua kanë qenë 20 vite. Gjithë ky sukses, gjithë ky sukses madhështor janë këto njerëz, jeni ju mediumet

 

Fitues të“Oskari i Artë Olimpik” këtë vitë iu nda gazetrait Atanas Kirovskit, producentit të filmit “COBRA”, Tomi Salkovski,drejtorit të spitalit “8 Shtatori”  Kristijan Kostov  dhe autorit të librit “Rruga e Kampionit Olimpik”, publicisti Sefer Tahiri dhe gazetarit sportive Reshat Ibraimi.

 

KRISTIJAN KOSTOV – DREJTOR I SPITALIT “8 SHTATORI

“ Ky trofe do të vendoset në dollapin qëndrorë të spitalit”

 

SEFER TAHIRI – PUBLICIST  

“Ka qenë nder dhe privilegj i jashtëzakonshëm i zotrit Tërstena për  të më sjell pikërisht mua  që të jem autor i këtij libri

RESHAT IBRAIMI – GAZETAR SPORTIV

Unë ndihem I nderuar, I emocionuar I respektuar  dhe  krenar që sot nga duart e tij pranova çmimin që për mua  është më i madhi në karrierën time

Të pranishëm në ceremoninë “Oskari Artë Olimpik” që organiozohet na  kampionait olimpik Shaban Tërstena ishin edhe drejtori i Agjencisë për Rini e Sport Naumçe Mojsovski, punëtor sportiv dhe gazetar të mediumeve  të ndryshme ./KlanMacedonia/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia