close
Vendi

SHEKERINSKA VIZITË POLIGONIT NË KRIVOLLAK

170131991_10157577065285163_3275820133224957234_n

Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska sot bashkë me përfaqësues të Shtatmadhërisë së Armatës dhe përfaqësues të Ambasadës së SHBA-së qëndroi për vizitë në poligonin ushtarak “Krivollak” ku ka kryerë mbikëqyrje të aktiviteteve që realizohen në më shumë lokacione të këtij poligoni.Me investime në infrastukturën rrugor atë të objekteve rinovimin e poligoneve poligoni Krivollak mer një pamje të re ka potencuar Ministrja Shekerinska.Në vitin 2022 ajo tha se në këtë poligon do të mbahen shtatë stërvitje ndërkombëtare me pjesëmarrjen e 5200 pjesëtarëve të ushtrive aleate si dhe të Ushtrisë së Maqedonisë së Veriut. Më e madhja ndër to është stërvitja SWIFT RESPONSE – 22, në të cilën është paralajmëruar pjesëmarrja e rreth 4000 pjesëmarrësve nga ushtritë e SHBA-së, Britanisë së Madhe, Italisë, Francës, Malit të Zi, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia