close
Top LajmeVendi

SHEKERINSKA:KOVAÇEVSKI VENDOS PËR KUADROT E REJA

Screenshot_12

Radmilla Shekerinska në pyetjen e gazetarëve se kush do të jetë Ministër i ardhshëm i Mbrojtjes ajo nuk precizoi se nëse do të vazhdoj me këtë post dhe se mandatari i ri Dimitar Kovaçevski do të vendos për kuadrot e reja.

“Unë i kam dhënë këshillat e mia, por Kovaçevski është mandatar dhe ai do të vendos për kuadrot në përbërjen e re qeveritare”

Sipas saj kushdo që të jetë duhet të dijë se bëhet fjalë për një institucion mjaft të ndjeshëm që mbart përgjegjësi të shumta.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia