close
Vendi

Shëtitej nëpër qendër të Shkupit me armë të mbushur me plumba, arrestohet 26 vjeçari

F815929E-5D69-4B0E-BB3D-CCE5F84463A9

Sot (29.07.2022) në ora 10:30 minuta në qendër tregtare në rajonin e Qendrës, nëpunës policorë të Njësitit të Policisë Intervenuese e kanë privuar nga liria M.E. (26).

Tek ai janë gjetur pistoletë e llojit të panjohur 6,25mm dhe karikator me 4 plumba. M.E. nuk ka poseduar leje për armë zjarri, me çka dyshohet se ka kryer veprën penale e paraparë dhe e dënueshme sipas nenit 395 të Kodit Penal.

Personi është arrestuar në stacion policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të prashtrohet kallëzim përkatës.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia