close
Ekonomi

SHKUP: 2/3 E TË RINJVE KËRKOJNË ZGJIDHJE JASHTË VENDIT

auto_xv1436867125_7816

 

2/3 e të rinjve perspektivën e tyre e shohin jashtë Maqedonisë. Mbi 50% e të rinjve janë papunë. Janë këto numra që dalin nga projekti “Korelacioni në mes prioriteteve rinore dhe politikave zyrtare, nën organizimin e “Progres”- Instituti për Demokraci Sociale dhe Institutit për analiza sociologjike.

Në këtë projekt është rekomanduar përmirësim i arsimit. Pasi arsimi është i rëndësishëm për përmirësimin e gjendjes, por duke siguruar sistem arsimor të mirëfilltë, ata u bënë thirrje për aktivizim më të theksuar rinor. /Agjencitë/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia