close
Derivatet-e-nafts-Ilustrim-620×358

Nga mesnata, derivatet e dizelit do të lirohen për një denarë për litër, ndërkaq benzina do të ngelet e njëjtë. Kështu ka vendosur sot Komisioni Rregullator i Energjetikës.

Çmimi me pakicë i EURO SUPER – 95 dhe EURO SUPER 98 nuk ndryshohet gjegjësisht ngelet 61 dhe 62, ndërkaq çmimi i ri i dizelit do të jetë 48 denarë. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia