close
Vendi

SHKUP: INTERVENIME NË PESË LIGJE

maqedoniaaa

Kuvendi ka miratuar ndryshim-plotësimet e pesë ligjeve të propozuara nga të katër grupet parlamentare të partive nënshkruese të Marrëveshjes së Përzhinës. Fjala është për Ligjin e Punëve të Brendshme, atë për Agjencinë për Shërbime Audio dhe Audiovizive, për Procedurë Penale, Kodin Zgjedhor dhe për Ligjin për Qeverinë.  /TvArt/

 

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia