close
Vendi

SHKUP: KEQTRAJTIMET NUK DENONCOHEN TE AVOKATI I POPULLIT

auto_bosnja1432038478
Pas publikimit të lajmit për problemet shëndetësore me të cilat përballet Demë Shehu si një ndër të akuzuarit për rastin “Lagja e Trimave”, ka reaguar Avokati i Popullit.
Lidhur me dyshimin se ka të bëjë kjo sëmundje me rrahjen dhe maltretimin e atë akuzuarve nga ana e policisë, avokati i popullit konfirmon se deri më tani, nuk është paraqitur asnjë rast në zyrën e tij, edhe pse lidhur me keqtrajtimin e të akuzuarve, Ixhet Memeti konfirmon se janë dërguar tri kallëzime penale deri në Prokurorinë Themelore. /TvArt/
Klan Macedonia

The author Klan Macedonia