close
Ekonomi

SHKUP: MBIZOTËROJNË TURISTËT TURQ

Shkup1212

Mbi 60.000 turistë të huaj kanë vizituar Maqedoninë gjatë muajit maj të këtij viti, pjesa më e madhe e tyre –  22.793 nga Turqia, 4.092 nga Serbia dhe 3.589 nga Bullgaria.

Sipas Entit Shtetëror për Statistikë, numri i turistëve të huaj në pesë muajt e parë të këtij viti, është rrit me 11.1 për qind në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, me ç’rast numri i turistëve vendas me 12.5 për qind. Rritja e numrit të bujtjeve të turistëve vendas ishte 19.1 për qind, ndërsa e atyre të huaj 8 për qind. /Agjencitë/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia