close
Ekonomi

SHKUP: QEVERIA NË IKJE, NË PANIK PËR PENSIONET

Partia-e-Pensionisteve-780×439

 

Partia e Pensionistëve të Bashkuar dhe qytetarët e Maqedonisë (PPBQM) dënon tentimin e manipulimit të qeverisë, duke mbuluar të vërtetën dhe kërcënimin e pensionistëve, për të justifikuar ofertën e dështuar për huamarrje e re 650 milion euro të pahijshme dhe në mënyrë të pashpjegueshme të Republikës së Maqedonisë.

Qeveria, e cila deri dje vetëvlerësoi si ekonomikisht më e pasura në Evropë dhe “gjerë”, pasi ata nuk arritën përpjekje pa shpjegimet elementare dhe pa respektuar procedurat duke marrë borxh për të siguruar të holla, filloi t’i trembë pensionistët, që me rënien e eurobondit, që do të thotë nuk do të ketë para për pensione.

Në mënyrë që të mos përhapin ankth në mesin e pensionistëve PPBQM shpjegon se ka para për pensionistët dhe pensionet do të paguhen rregullisht, thuhet ndër të tjera në deklaratën e tyre. /Agjencitë/

 

 

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia