close
Vendi

SHKUP: ‘REVOLUCIONI I LARMË’ KUNDËR BORXHIT TË RI

revolucioni-1_1467640340-2553520
Organizimi qytetar ’Revolucioni i larmë’ paralajmëron për të hënën në mbrëmje vazhdimin e protestave antiqeveritare dhe në mbështetje të Prokurorisë Speciale Publike. Kësaj radhe zëri i pakënaqësisë ngritet edhe kundër hyrjes borxh të qeverisë.
Revolucioni i larmë çmon se nuk ka drejtësi kur borxhi publik rritet. Çdo qytetar tani është në borxh për 2 200 euro, ndërkaq regjimi do që ta shtyjë në borxh edhe për 330 euro, në tentim për të qeverisur, sikurse thuhet, në mënyrë kriminale. /TvArt/
Klan Macedonia

The author Klan Macedonia