close
Ekonomi

SHKUP: RRITET NDIHMA SOCIALE PËR 5%

9362mala

Prej sot filloi pagesa e ndihmës sociale për qytetarët duke përmbushur premtimin e dhënë për rritjen e saj për 5%. Me rritjen e ndihmës sociale, nëse llogaritet që nga viti 2006 deri më tani, kjo ndihmë shënon një rritje prej 70%.

Këtë e deklaroi sot Ministri i Punës dhe Politikës Sociale, Dime Spasov, gjatë vizitës së tij në Koçan ku inauguroi qendrën për punë sociale të rinovuar. /Agjencitë/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia