close
Top LajmeVendi

SHKUP: SAMITI I “THE ECONOMIST” PËR TË ARDHMEN E BALLKANIT PERËNDIMOR

samit

Kryeministra, Zv/Kryeministra, Ministra të Jashtëm, politikanë të shquar, ish-funksionarë që kanë vënë vulë në zhvillimet politike dhe ekonomike, biznesmenë, bankierë, menaxherë nga e gjithë Evropa, do të jenë në Shkup në “Western Balkans Summit 2021”, ngjarje në organizim të The Economist-it prestigjioz.

Këtë vit, Samiti I dytë I Ballkanit Perëndimor, titullohet “ Promovimi I inkluzivitetit dhe solidaritet të Evropës”.

Panelistët në këtë samit do të debatojnë dhe do të bëjnë përpjekje t`u përgjigjen dilemave se si mund të përforcohet bashkëpunimi në rajon, si mund të përshpejtohet integrimi I Ballkanit Perëndimor në BE, cilët janë prioritetet e RMV-së dhe rajonit në periudhën pas COVID-19 e të ngjashme./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia