close
Vendi

SHKUP: STUDENTËT SËRISH NË PROTESTA TË HËNËN

Universiteti_Shen_Kiril_Metodi_484805978

Studentë nga Universiteti “ Shën Kirili dhe Metodi” dhe qytetarë që mbështesin këtë plenum mbrëmë kanë protestuar para zyrave të parlamentit studentor. Shkaku i protestës është revolta nga, siç thonë, zgjedhjeve më të turpshme në historinë e këtij universiteti.

Studentët kanë paralajmëruar se të hënën do të tubohen para rektoratit të këtij universiteti, për kur është caktuar një seancë e jashtëzakonshme e drejtorisë së rektoratit. Ata presin që të gjithë profesorët, anëtarët e senatit që njëzërit ti dënojnë këto zgjedhje studentore dhe të kërkojnë përgjegjësi nga parlamenti studentor. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia