close
Vendi

SHKUP: VAZHDON VERIFIKIMI I VOTUESVE TË KONTESTUAR

2016-08-01_151226

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve informoi se deri sot në orën 13:00, në lëndën e verifikimeve në Listën zgjedhore, janë paraqitur gjithsej 756 qytetarë. Prej tyre, 207 persona janë paraqitur në sektorët dhe zyrat rajonale, ose në zyrat shtesë të Komisionit Shtetëror Zgjedhor, ndërsa 549 qytetarë paraqitjen e kanë realizuar përmes ueb aplikacionit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve.

Nga numri i përgjithshëm më në numër janë paraqitur nga Komuna Aerodrom 73, Bogovinjë të Tetovës 24, Bërvenicë 13, Vrapçishtë 15, Gazi Babë 27. Gjevgjeli 10, Gostivar 39, Karposh 39, Kisella Vodë 27, Kërçovë 50, Kumanovë 27, Tetovë 34, Qendër 70 dhe me numër më të madh është Çairi, 138. Regjistrimi i votuesve fiktiv mbaron më 19 gusht. Ata që nuk do të paraqiten, do të kenë edhe një mundësi për paraqitje. Pas afateve shtesë, ata që nuk paraqiten, nuk do të kenë të drejtë vote. /TvArt/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia