close
Bota

SHPËRTHIM I FUQISHËM NË GJERMANI

A16C2118-C98D-439E-B2F9-08BA67332DAA

Një shpërthim i fuqishëm pranë një fabrike ku digjen mbetjet, ka tronditur qytetin e Leverkuzen në Gjermani.Pesë punonjës janë zhdukur, dy janë plagosur rëndë, ndërsa disa të tjerë kanë marrë plagë po ashtu. Zyra Federale e Gjermanisë për Mbrojtjen Civile dhe Ndihmën e Katastrofave e klasifikoi shpërthimin në Chempark “një kërcënim ekstrem”

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia