close
Rajoni

SHQIPËRI: KURBINI PO RINGRIHET DUKE LËNË PAS GJURMËT E TËRMETIT

Screenshot_31

FAMILJE TË TJERA PO PRESIN TË DALIN NË SHTËPI TË REJA


 

Pas tërmetit shkatërimtar të 26 nëntorit në Shqipëri Kurbini po ringrihet. Familjarët nëpërmjet shortit publik përzgjodhën apartamentet e tyre.

Kurbini po ringrihet duke lënë pas gjurmët e tërmetit shkatërrimtar të 26 nëntorit 2019.  Familjarët nëpërmjet shortit publik përzgjodhën apartamentet e tyre.

Mes lotësh dhe emocionesh të shumta disa nga përfituesit shprehin kënaqësinë se më në fund do të kthehen në shtëpitë e tyre.

Kryebashkiakja e Kurbinit, Majlinda Cara tregoi më tepër rreth procesit dhe fazës në të cilën ndodhet procesi i rindërtimit në zonë.

Të tjera familje në ditët në vijim do ti gëzohen një banese të re. Edhe për ta do të ndiqet i njëjti standard në ndarjen e apartamenteve  përzgjedhje me short publik.

/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia