close
Vendi

SHTABI I KRIZËS TEARCË: 154 RASTE, AKTIVE – 24

BF4045A6-B637-4297-841E-B315284A8FC7

Shtabi I Krizës në Komunën e Tearcës ka njoftuar se numri i personave të prekur me COVID-19 në këtë komunë shkon në 154 prej të cilëve 24 janë aktive.

Nga ky Shtab kanë publikuar edhe shifrat për vendbanimet veç e veç.

Nepreshten — 11 (1 aktiv)

Sllatinë -15 (2 aktiv)

Tearcë – 51 (6 aktiv)

Përshefcë – 14 (2 aktiv)

Gllogjë – 9 (6 aktiv)

Dobrosht – 32 (3 aktiv)

Nerasht –  6 (0 aktiv)

Odër – 14 (4 aktiv)

Leshkë – 2 (0 aktiv)

Nga Shtabi I Krizës në Komunën e Tearcës bëjnë thirrje për të respketuar masat, mbajtjen e maskave mbrojtëse, larjen e vazhdueshme të duarve, distancë fizike dhe të shmangen grumbullimet masive. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia