close
SportTop LajmeVendi

Shvercerat paralajmërojnë festë të zjarrtë

shkupi

KOREOGRAFI NJËQIND METRA DHE NJËMIJË FLAKADANË

Çairi gati…


Shvercerat gati…

 JUSUF OSMANI, SHVERCERAT


Shvercarat kanë përgatit gjithçka, koreografia do të jetë diku 100 metra.

E për shkupjanet që do të jenë nesër në stadium, Jusufi ka një këshillë.

 JUSUF OSMANI, SHVERCERAT

 Ka me qenë një kaos i madh, janë diku 1000 bakla. Le të bëhen gati mos ti bie dikujt të fikët.

Festa vetëm se do të fillojë në Çair, e do të vazhdojë tre ditë me radhë. Në mbrëmje organizohet edhe koncert në sheshin “Skënderbeu”, ku do të performojnë artisë nga Kosova dhe Maqedonia.

Pas ndodhive të fundit me fito grupet, lideri i Shvercerave kishte edhe një mesazh të shkurtë edhe për rivalët.

DEKLARATË – JUSUF OSMANI, SHVERCERAT
Nuk munden të shtyhen me kryeqytetin!
Tre javë para përfundimit të kampionatit, Shkupi siguroi titullin e katërt. Ndeshja në Çair kundër Akademia Pandev nuk ndryshon asgjë në tabelë. Si Shkupi, po ashtu edhe Akademia Pandev ka siguruar vendin e dytë, që i garanton pjesëmarrje në Evropë vitin e ardhshëm.

/KLanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia