close
Top LajmeVendi

SOT PËRFUNDON GJYSMËVJETORI I PARË 2021/2022

shkolla-780×439

Prej sot, 30 dhjetor,nxënësit në shkollat fillore dhe të mesme po përfundojnë gjysmë vjetorin e parë të vitit shkollor 2021/2022.Nxënësit do të jenë në pushimin dimëror që zgjatë tre javë.Sipas kalendarit të Ministrisë së Arsimit gjysmë vjetori i dytë do të duhet të fillojë më 20 janar 2022./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia