close
Top LajmeVendi

Spasovski: Kursimi i energjisë elektrike në MPB në vitin 2020 është gjithsej 45 milonë denarë

278458494_530641675099443_2495005365951698087_n

Kursimi i energjisë elektrike në MPB nga 7% në 33%, gjegjësisht në vitin 2021 kursimi është pothuajse nëntë milionë denarë, ndërsa në vitin 2020 gjithsej 45 milionë denarë, dhe si bazë është marrë viti 2017.

Si udhëheqje e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ne monitorojmë vazhdimisht nevojat dhe mundësitë për gjetjen e zgjidhjeve të reja që do të kontribuojnë në përdorimin racional të energjisë elektrike dhe burimeve të energjisë për përfshirje aktive në uljen e nevojave gjatë një krize potenciale energjetike. Uniforma blu funksionon për një ambient të gjelbër kan shkruar Spasovski ministër për punë të brendshme./KlanMacedonia/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia