close
Top LajmeVendi

TARAVARI:CITON HITLERIN “MEQË POPULLI NA VOTOI NE, TANI LE TË DUROJË DHE VDEKJET!”

TARAVARI
Në një postim të tij në rrjetin social facebook Arben Taravari Kryetar i komunës së Gostivarit citon Hitlerin ku shkruan se:
Lufta e Dytë Botërore mund të kishte mbaruar më herët dhe mund të kishin shpëtuar shumë jetë që u shuan si pasojë e çmendurisë së saj.
Në një kohë kur Hitlerit po fillonte t’i zvogëlohej disi forca ushtarake dhe harta e pushtimeve të tij po niste të rrudhej, një nga komandantët e tij e informon për këto punë dhe i kërkon tërheqje nga lufta sepse po vriten shumë njerëz të pafajshëm, midis tyre shumë fëmijë.
Hitleri e kundërshton kategorikisht duke i thënë se meqë populli na votoi ne, tani le të durojë dhe vdekjet!/KlanMacedonia/
Klan Macedonia

The author Klan Macedonia