close
RajoniTop LajmeVendi

Tërmet në Kosovë, Serbi dhe Maqedoninë e Veriut

termetkosove

Lëkundje tërmeti janë shënuar pak minuta më parë në Kosovë, Serbi dhe Maqedoninë e Veriut.

 

 

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia