close
Vendi

TETOVË: DEPORTOHEN 17 SHTETASE TË HUAJA

Policia-logo-mk-780×439

Ministria e Punëve të Brendshme ka bërë të ditur se gjatë bastisjes së një lokali hotelierik në Tetovës  janë ndaluar 17 shtetase të huaja për shkak të moszgjidhjes së leje qëndrimit  si dhe punës së jashtëligjshme.

Nëntë prej tyre janë nga Bullgaria, dy nga Serbia, një nga Bosnjë e Hercegovina dhe pesë janë shtetase të Shqipërisë.  Ato janë deportuar nga vendi dhe  iu është shqiptaruar masa e ndalimit të hyrjes në Maqedoni për një periudhë dyvjeçare. /TvArt/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia