close
Vendi

TETOVË: KONCERTI I GRUPIT MINATORI

MINATORET

Në vazhdën e aktiviteteve të Verës Kulturore Tetovare pjesa e fundit e këti manifestimi është planifikuar të jetë në sheshin Iliria në Tetovë. Ku këto aktivitete e filloi Grupi Kosovar Minatori, ku mbërëm performuan përballë një numri të madh të njerëzve.

Nën tingujt e bukur të muzikës rok, në sheshin Ilira në Tetovë u mblodhën mijëra qytetar për të dëgjuar legjendën e muzikës shqiptare, grupin Minatori dhe hitete e tyre të pavdekshme. Edhe mbrëmë ato përcollën emocione të fuqishme.

Naser Gjinovci e Mufaiul Limani qëndruan sot në mjediset e Tv Art. Me këtë rast ata floën edhe për lindjen e këngës “Këngës së Mllefit, në fillim të viteve 90.

Aktivitete e Verës Kulturore vazhdojnë edhe gjatë netëve në vijim. Ku sonte në Sheshin Iliria do të performojë rok grupi tetovar Elita 5. /L. Aliu/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia