close
Vendi

TETOVË: TEATRI “DODONA” ÇELI VERËN E KULTURËS

no thumb

Me shfaqen “Trangullat” nga Teatri “Dodona” i Prishtinës, mbrëmë filloi aktiviteti tani më i përvitshëm “Vera e Kulturës Tetovare”, që organizohet nga ana e Komunës së Tetovës.

Kjo dramë e autorit Jahi Jahiu dhe në rol kryesor Muhamed Arifi, e cila u mirëprit nga ana e publikut në Qendrën Kulturore të Tetovës, u vu në skenë nga ana e rregjisorit Agim Selimi.

Vera e Kulturës Tetovare sonte vazhdon me ekspozitën e artistëve shqiptarë në Kompleksin Arabati Baba Teqe, ndërkohë që gjatë mbrëmjes së nesërme, në Qendërn e Kulturës në Tetovë, do të prezantohet Teatri i Operës dhe Baletit nga Tirana.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia