close
Rajoni

TIRANË: NULAND NDËRMJETËSON ZGJIDHJE PËR REFORMËN?

basha-nuland-foto-e-madhe-2

Media në Tiranë ka zbardhur një pjesë  të propozimit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Europian për vetingun. Mësohet se drafti i prozuar nga ndërkombëtarët për reformën në drejtësi  parashikon ngritjen e një Komisioni ad-hoc me numër të barabartë anëtarësh,  njësoj  siç kishte propozuar edhe Partia opozitare  Demokratike.

Propozimi u bë publik  dje nga Ndihmës/Sekretarja Amerikane e Shtetit Viktoria Nuland. Ajo tha se fjala është për një propozim hibrid, me ide nga pozita dhe opozita. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia