close
4401445F-DF52-4B15-B547-A7EAB4AA7E2E

Një tornado ka dëmtuar shtëpi, ka shembur rrethojat e kopshteve dhe ka hedhur dhjetëra metra larg koshat e plehrave në Londrën lindore.

Pamjet e publikuara në mediat sociale treguan rrënimin e shkaktuara nga erërat e forta, të cilat lanë pllaka të shpërndara përreth rrugëve. Asnjë lëndim nuk është raportuar gjersa një zëdhënës i këshillit Barking dhe Dagenham tha se askush nuk kishte nevojë për strehim. 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia