close
erdogan

Shtetet fqinje të Turqisë, Greqia dhe Bullgaria, vazhdojnë të forcojnë vigjilencën kufitare teksa mijëra emigrantë po tentojnë kalimin. Presidenti Erdogan thotë se portat e shkarkimit të refugjatëve do të qëndrojnë të hapura deri në përmbushjen e zotimeve politike e financiare të Bashkimit Europian.  Rreth 18 mijë emigrantë mendohet të kenë vërshuar në kufijtë grekë e bullgarë nga Turqia pas vendimit për të ulur barrierat për azilkërkuesit. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia