close
Top LajmeVendi

Uji në Shkup është i sigurt për t’u pirë

Cheshma

NP  Ujësjellësi dhe Kanalizimi kumtoi se sipas analizave fiziko-kimike dhe mikrobiologjike nga 55 pika matëse në Shkup, uji është i sigurt për pije.

“Departamenti për kontroll sanitar në periudhën prej 11 korrikut deri më 15 korrik ka marrë 208 mostra për analizë fiziko-kimike dhe 208 mostra për analiza mikrobiologjike të ujit të pijshëm nga 55 pika matëse në Shkup. Sipas rezultateve të marra nga testet,  të gjitha mostrat përputhen me rregulloren për kërkesat për siguri dhe cilësi të ujit të pijshëm (Gazeta Zyrtare e RMV, nr. 183/18)”, informojnë nga NP Ujësjellësi dhe  Kanalizimi.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia