close
Të ndryshmeTop LajmeVendi

(VIDEO)VAKSINOHET ME DOZË TË TRETË MINISTRI I SHËNDETËSISË BEKIM SALI

20220128_130609

Ministri  i Shëndetësisë Bekim Sali sot u  vaksinua me dozën  e tretë kundër koronavirusit në kuadër të aksionit të përbashkët me studentët e Fakultetit të Mjekësisë, Stomatologjisë dhe të Farmacisë.

Siç informojnë nga Ministria e Shëndetësisë, bëhet fjalë për nismë të studentëve nga këto fakultete, në drejtim të promovimit të imunizimit si masë më e mirë parandaluese për mbrojtjen e shëndetin publik.

 

 

 

 

KlanMacedonia/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia