close
Vendi

Video Llotaria paguan 54 milionë denarë për lojtarët me fat që fituan në muajin Prill

image-8-750×430

Prilli ka mbaruar, por fitimet nga Video Lottery Casinos Austria nuk kanë fund. Muajin e katërt të vitit mund ta përmbyllim vetëm me tre xhekpote rekord SUPER MILIONERË, njëmbëdhjetë JACKPOTË MILIONERË dhe një shumë totale prej 54 milionë denarë!

Çdo muaj është një milion për lojtarët e Videolotaria Casinos Austria, por ne veçojmë Prillin si të veçantë sepse kishim tre JACKPOTË SUPER MILIONERË. Super treshja e muajit prill filloi me fitues, në javën e parë në Ohër, e cila fitoi 11.108.609,00 denarë, vazhdoi me SUPER MILIONERIN në Trubarevë me vlerë 9.787.069,00 denarë dhe përfundoi me një tjetër SUPER MILIONER në Veles, i cili arriti vlerën prej 40,48,48 denarë. Kur mblidhen të tria fitimet, vijmë në shumën prej 29.360.161,00 denarë të akorduar vetëm për xhekpotin më të preferuar në vend.

Krahas tij kemi pasur edhe 11 fitues të XHEKPOTIT MILIONER, të cilët së bashku kanë ndarë 16.672.461,00 denarë. Kjo shumë është pasuruar me anëtarin më të ri të familjes milionere MINI JACKPOT me të cilin janë gëzuar 1.783 fitues dhe kanë ndarë shumën prej 8.005.990 denarë.

Tri kategoritë e fitimeve të xhekpotit në terminalet e videolotarisë në prill nuk shpien në shumën marramendëse prej 54.038.612,00 denarë për të gjithë lojtarët me fat të Video Lottery Casinos Austria.

Prilli është pas nesh, por maji ka filluar dhe tashmë ka sjellë fatin e parë. Luaj për argëtim dhe luaj me përgjegjësi.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia