close
SportVendi

(VIDEO) UZURMISHT: 40 VJET VEPRIMTARI TË KF “PËRPARIMI”

oz

Ardhja e mërgimtarëve për festat e fundvitit ringjalli edhe aktivitetet në fshatin Uzurmisht të Komunës së Zhelinës. Organizatorët përkujtuan 40-vjetorin e ekipit të futbollit “Përparimi”.

ALI OSMANI – KRYETAR I KËSHILLIT ORGANIZATIV

Qëllimi i këtij organizimi ishte që të bëjmë një përmbledhje të të gjithë atyre momenteve gjatë 40 viteve

XHELADIN ALIU – INICIATOR I MANIFESTIMIT

Në një libër të botuar që të rinjëve të fshatit t’ua lëmë një pasuri që të mbetet në arkivin e fshatit Uzurmisht

MUHAMED ZILBEARI – ISH FUTBOLLIST

Ishte një përvjetor i sinqeritetit, miqësisë të pakufishme dhe një tradite e cila shpresojmë se edhe në të ardhmen do të vazhdoj

MENSUR MAMUTI – ISH FUTBOLLIST (0.18- 0,30)

Sonte gjithçka u bë për hirë të një njeriu I cili ka qenë edher  themelues i ekipit edhe pagëzuers I emrit “Përparimi” si dhe idet tjera dhe iden për monografinë

Nga tubimi në fjalë unanimisht u përkrah ideja që duke filluar nga viti 2022, të organizohet turneu memorial “Rexhep Jashari”. Këshilli organizativ pë të gjithë kontribuesit ndër vite ndau mirënjohje./KlanMacedonia/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia