close
Top LajmeVendi

(VIDEO)ANTI-KORRUPSIONI KONSTATON SHKELJE TË KODEKSIT DHE INFORMON QEVERINË

Drzhavna-komisija-za-sprechuvane-na-koruptsija-250×157

Pesë bartës të funksioneve publike të emëruar nga Qeveria, përndryshe anëtarë të BDI-së, para zgjedhjeve lokale e kanë shkelur Kodin e sjelljes etike. Komisioni Antikorrupsion ka dërguar iniciativë në Qeveri që të ngrejë procedurë për vërtetimin e përgjegjësisë, në mes tjerash për Zv/Kryeministrin Artan Grubi dhe Zv/Ministrat Bekim Rexhepi dhe Nazim Bushi, pasi ata gjatë orarit të punës kanë marrë pjesë në lëshimin në përdorim të ujësjellësit në fshatin Koliçan i Poshtëm, para zgjedhjeve lokale në tetor të vitit të kaluar.

 

/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia