close
Bota

(VIDEO)BRAZIL: NGA SOT, HYRJA VETËM ME DËSHMI VAKSINIMI

brayil

Gjykata Supreme në Brazil, vendosi më 12 dhjetor që vizitorët e huaj të cilët vijnë në vend do të duhej të dëshmojnë se janë të vaksinuar kundër koronavirusit, në mënyrë që të lejohen brenda. Vendimi i ri, shfuqizon rregulloren paraprake të caktuar nga Agjencia shtetërore e Shëndetësisë me ç’rast për të gjithë të huajt që donin të hynin në Brazil kërkohej vetëm testi PCR negativ. Pos sipas një gjykatësi të Gjykatës Supreme, vetëm me test do të ishte e pamundur që të kontrollohen të gjithë vizitorët dhe të parandalohej përhapja e koronavirusit, sidomos variantit të ri, Omicron.]

/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia