close
Top LajmeVendi

VMRO-DPMNE: PATJETËR TË KETË PËRGJEGJËSI PËR SKANDALIN

vmro-dpmne-logo-ekran-960×512-960×512-1

IGOR JANUSHEV – VMRO-DPMNE


Katica Janeva mund të kërcënoj sa të dojë, por kemi dëgjuar se ajo personalisht betohet se Boki 13 atë që e thotë e realizon. Janeva personalisht përbetohet për përfundimin e hetimeve. Incizimet të cilat dolën në media janë arsye e mjaftueshme që Janeva në vend që të jëtë në plazh të jetë në paraburgim.

Për më tepër, Prokurorja Stefanova, në një deklaratë për media pohoi se ka qenë e udhëzuar pikërisht nga Janeva që t’i mbyll hetimet, që të dyshuarit të mos shkojnë në burg. Pas këtyre incizimeve dhe deklaratave, është e nevojshme një aksion urgjent nga ana e Prokurorisë Publike, por edhe përgjegjësi në lidhje me ndarjen e padrejtë të drejtësisë dhe fshehjes së mundshme të të dhënave. /Klan Macedoni/

 

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia