close
Vendi

VOTIM ME PROTOKOLL PËR MBROJTJE NGA COVID-19

votim me maska

Protokolli për mbrojtje nga virusi i përpiluar që nga zgjedhjet e vitit të kaluar vlen edhe në këto zgjedhje. Votuesit dhe anëtarët e trupave zgjedhor duhet të mbajnë maska dhe të dezinfektojnë duart. Hapësirat e vendvotimeve duhet dezinfektohen paraprakisht dhe të ajrosen secilën orë./KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia