close
Top LajmeVendi

Xhozef: Putini ka aleat Radevin dhe Vuçiqin

ergergqer

Profesori Edvard Xhozef në emisionin Klan Debat tha se situata mund të eskalojë edhe ne Ballkan pas luftës në Ukrainë. Situatë më e rëndë është në Bosnjë dhe Hercegovinë, për këtë gjë duhet që edhe SHBA-të të kontibojnë që vendet e Ballkanit më shpejtë t’i bashkangjiten ujrave të Unionit Evropian.

“Vladimir Putin ka aleatët e tij në regjion. Në bullgari e ka presidentin Radev në Serbi e ka presidentin Vuçiq. Edhe SHBA-të duhet të marrin pjesë, gjëgjësisht të ndikojnë që shtetet e Ballkanit t’i bashkohen Unionit Evropian”, tha Joseph. /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia