close
Vendi

ZAEV: REGJISTRIMI I POPULLSISË NË PRILL TË VITIT 2021

3852D3FE-6BFF-4663-9B9A-77FE0E6F3171

Kryeministri Zoran Zaev edhe njëherë ka përsëritur se regjistrimi I popullsisë do të ndodh në muajin prill dhe nuk ka arsye që të anulohet. Ai nënvizoi se pa dallim rezultatit nuk do të ketë ndryshim të Kushtetutës e as të Marrëveshjes së Ohrit.

“Prill 2021 është muaji i zbatimit të regjistrimit. Regjistrimin e kemi anuluar ngase Hristijan Mickoski dhe opozita kërkuan të anulohen për disa muaj për shkak pandemisë, ndërsa ishim pajtuar për gjithçka. tani e shoh se hapin disa debate nëse do të ndryshohet kushtetuta, marrëveshja e ohrit. kam thënë njëqind herë se rezultatet e regjistrimit nuk ndikojnë në kushtetutën dhe në marrëveshjen e ohrit. të shkarkohemi nga kjo punë. regjistrimi duhet të zbatohet për shkak zhvillimit të barabartë, parametrave ekonomike, statistikave të cilat na duhen në shtet”. tha Kryeministri Zoran Zaev

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia