close
RajoniTop Lajme

Zgjedhjet në Kosovë, flasin qytetarët: Nuk kemi hasur probleme

zgjedhjet-ne-kosove

Kosova zhvillon sot zgjedhjet e parakohshme. Procesi i votimit cilësohet i qetë dhe nga vetë qytetarët. Ata kanë bërë apel për liderët politikë që të kthejnë vëmendjen në interesat e vendit.

“Shumë mirë, madje unë kam ndenjur pak më tepër. Nuk pati probleme”.

“Nuk kemi hasur asnjë problem. Unë jam këtu në Prishtinë 51 vjet. Këtu kam votuar gjithnjë. Diçka që po më habit… këta liderët tanë kanë kaluar nëpërmjet disa procese gjyqësore për hajni, për krime edhe përsëri njerëzit shkojnë pas tyre. Kjo është për mua e habitshme. Nuk po shoh diçka që po bëhet. Vallaj me këtë mentalitet tonë nuk shoh ndryshime. Mentalitet i dobët. Kur ne mbështesim hajnin, mashtruesin, qysh me prit më mirë”.

“E kam kryer obligimin tim si qytetare. Mendoj se kam votuar më të mirët. Kemi ngelur shumë mbrapa si shtet. Duhen disa procese shumë të rëndësishme që të shkojmë përpara. Ishalla fitojnë më të mirët”.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia