close
Top LajmeVendi

Ziberi: BDI-së i konvenon të shkohet në zgjedhje, mirëpo nuk është momenti i duhur

rtsty

Në emisionin Klan Debat i ftuari nga BDI, Arben Ziberi tha se:

”Më shumë se tjerët BDI-së i konvenon të shkohet në zgjedhje sepse kemi edhe rejtingun edhe momentin që të fitojmë përsëri pothuajse dyfish nga partitë tjera, mirëpo ne shohim interesin e shtetit dhe jo të partisë të thellojmë vendin në më shum kriza tjera, mendoj që nuk është koha për zgjedhje të parakohshme”. /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia