close
Vendi

ZV/MINISTRI BEKIM REXHEPI DO TA UDHËHEQ KOMISIONIN PËR RRUGËN TETOVË-PRIZREN

8793

Si rrjedhojë e Memorandumeve për bashkëpunin të nënshkruara nga ana e Qeverisë të Republikës të Maqedosnisë të Veriut dhe Qeverisë të Republikës të Kosovës në lidhje me studimin fizibiliti për rrugën Prizren-Tetovë dhe për tampon zonën Bllacë, u formua Komisioni nga ana e Qeverisë së RMV.

Si kryetar i Komisionit është propozuar zëvendësministri për transport dhe lidhje Bekim Rexhepi./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia