close

Nov 5, 2019

Screenshot_7
Rajoni

SARAJEVË: PROTESTË KUNDËR HANDKESË

Kundërshtohet laureati i Nobelit për letërsi Përpara ambasadës së Suedisë në Sarajevë, në organizim të ‘Shoqatës së viktimave dhe dëshmitarëve të gjenocidit në Bosnjë-Hercegovinë është zhvilluar sot një protestë kundër vendimit që çmimi i Nobelit
read more
1 2
Page 1 of 2