close

Nov 12, 2019

Screenshot_6
Top LajmeVendi

KABINETI QEVERITAR NË TETOVË

Ministrat kanë inspektuar punimet infrastrukturore Ministrat e kabeniteti qeverita kanë kryer vizita nëpër vendbanime të rajonit të Tetovës dhe Gostivarit. Në kuadër të senacës së 165 të Qeverisë së RMV-së, që mbahet në Tetovë, ministrat
read more
1 2
Page 1 of 2