close

Nov 13, 2019

Screenshot_7
Top LajmeVendi

BASHKËPUNIM UEJL-USAID

Administratori i parë i Programit për Zhvillim Ndërkombëtar të USAID, Mark Green, vizitoi Universitetin e Evropës Juglindore. Qëllimi i këtij takimi, siç u theksua ishte thellimi i bashkëpunimit të ndërsjellë dhe konkretizimi i projekteve tashmë
read more
1 2
Page 1 of 2